Eventcleaner MC4

Ingezet bij grote evenementen én in de stad

Wat de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort, het Reading Festival in Engeland en het Mega Piraten Festijn in Den Dungen met elkaar gemeen hebben? Op al deze evenementen is onze Eventcleaner MC4 ingezet voor het schoonmaken van de locatie. En met succes. Want of het nou gaat om plastic bekers, poncho’s, etensresten, dekzeilen en zelfs schoenen en slaapzakken: het krachtige zuigsysteem van deze machine lust echt alles.

Nu evenementen na een lange pauze weer mogen plaatsvinden, neemt ook de vraag naar onze Eventcleaner MC4 toe. Deze opvolger van de MC3 is compacter en makkelijker te transporteren. Een ideale en onmisbare machine voor gespecialiseerde event-cleaning-bedrijven die na afloop van elk evenement aan de grote schoonmaak van het festivalterrein beginnen. Met de wendbare Eventcleaner MC4 is dat een fluitje van een cent. Want we hebben de Eventcleaner speciaal ontworpen en gebouwd voor ruw terrein, zonder daarbij het gras te beschadigen.

Ook helemaal thuis in de stad

Naast evenementen zie je onze Eventcleaner inmiddels ook in actie in verschillende steden. Want dankzij de vierwielaandrijving en kleine draaicirkel is deze krachtige machine extreem wendbaar. Uitermate geschikt voor iedere schoonmaakklus dus. Bijvoorbeeld bij het schoonmaken van een parkeerplaats, de op- of afrit van een snelweg, een begraafplaats of een stadspark. En natuurlijk bij het opruimen van blad en zwerfvuil in de straten. Zeker nu we volop in de herfstperiode zitten en de bomen hun blad verliezen. Niet voor niets hebben we al een aantal Eventcleaners verkocht aan bedrijven die het schoonmaakwerk voor gemeenten verzorgen. Juist omdat de Eventcleaner zo breed inzetbaar is, kiezen zij graag voor deze snelle, krachtige en efficiënte schoonmaakoplossing.

Meer weten over de Eventcleaner MC4 of graag eens praten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen Duynisveld, salesmanager van Widontec, via +31 (0)6 82 060 797 of jeroenduynisveld@widontec.nl.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then