Festival Reinigers naar Ierland

Eventcleaners MC4 naar Ierland voor het schoonmaken van de Ed Sheeran tour

Begin april zijn deze twee spiksplinternieuwe MC4’s naar EcoKell in Ierland vertrokken waar ze ingezet zullen worden voor het reinigen van grote festival- en evenemententerreinen. Om gewend te raken aan de machine zijn de chauffeurs alvast aan het oefenen en de vele functionaliteiten van de machine aan het ontdekken. En waar kan dat beter dan op de plek waar het straks allemaal gaat gebeuren? Het Páirc Uí Chaoimh stadion.

Nu ziet het stadion er nog leeg uit maar op 28 en 29 april 2022 zal Ed Sheeran in totaal 180.000 bezoekers toezingen. De twee MC4 Eventcleaners zullen ingezet worden om het stadion binnen een mum van tijd weer vlekkeloos achter te laten zodat er weer Hurling en Gaelic Football gespeeld kan worden.

Geschikt voor ieder weertype, voor iedere ondergrond.

Doordat de machines op zoveel verschillende eigenschappen in te stellen zijn, kunnen ze altijd en overal gebruikt worden. Als de machine in nat gras werkt kan de ventilatorkracht verhoogd worden om toch nog dat ene blikje uit de grond te trekken. Op een droge en vlakke ondergrond zoals het Páirc Uí Chaoimh stadion is deze kracht niet nodig en wordt de zuigkracht naar beneden gebracht om brandstof te besparen en opwaaiend stof te reduceren. En als het dan echt droog en zanderig is, biedt deze machine ook de mogelijkheid om het product te bevochtigen voordat het opgezogen wordt.

Meer weten over de Eventcleaner MC4 of graag eens praten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Widontec, via +31 (0)413 379 180 of sales@widontec.nl.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then