Draincleaner Hurricane

jarenlang onderhoudsarm reinigen van drainagebuizen.

De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden bij zaaibedbereiding en oogst zijn optimaal. Homburg Draincleaners zijn veilig omdat ze een lage waterdruk van slechts 10 à 12 bar gebruiken. De extreem stevige HPE slang wordt in de drain geduwd (tot maximaal 500 meter), waarbij de speciaal ontwikkelde spuitkop de drain reinigt en het vuil afvoert. 

Uw grond in topconditie dankzij regelmatig onderhoud.

Om er voor te zorgen dat drainage optimaal blijft functioneren, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Uw drainagebuis kan namelijk verstopt raken door klei, zand, ingroeiende wortels en ijzeroxide, waardoor verhoging van het grondwaterpeil ontstaat en het risico op verzilting toeneemt. Hierdoor kan de conditie van uw grond achteruit gaan. Door periodieke drainagereiniging blijft uw grond in topconditie. Dit merkt u in de kwaliteit van de gewassen en uw opbrengst.

Robuust en betrouwbaar.

Homburg Draincleaners zijn economisch in gebruik, betrouwbaar en uiterst robuust. De eenvoudige bediening zorgt er voor dat u veilig en efficiënt kunt werken. Homburg ontwerpt en bouwt Draincleaners op basis van een jarenlange praktijkervaring. Voor iedere specifieke situatie biedt Homburg u de bijpassende Draincleaner. Het gepatenteerde systeem reinigt zonder de structuur van de grond of de drain aan te tasten.

Dynamic Drive

Met de introductie van Dynamic Drive automaat heeft Widontec de bediening van de Homburg drainreinigers verder geoptimaliseerd. Dankzij Dynamic Drive is de gebruiker verzekerd van optimale reiniging van de drains, bedieningsgemak en een lange levensduur van de drainreiniger.  

Meer afbeeldingen

InformatieMeer informatie aanvragen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then