Prei verwerkingslijn

Widontec preiverwerkingslijnen zijn leverbaar in vele varianten en uitvoeringen. Of het nu gaat om de verwerking van 10 hectare of 100 hectare op jaarbasis, wij vinden altijd de juiste oplossing voor u. De Widontec snijkast is gebaseerd op droog schonen. Standaard uitgerust met geharde RVS waaiermessen voor een bijzonder lange levensduur. Het unieke prei positioneersysteem is elektrisch verstelbaar zodat ten allen tijde de gewenste wortellengte wordt verkregen.

Elektrisch verstellen is tevens standaard op de blad-snij-unit voor iedere gewenste preilengte variërend tussen 27cm en 63cm. De tegengesteld draaiende messen snijden het blad vlak langs de klemband, waardoor een perfect snijresultaat wordt verkregen.

De wastunnel-unit is voorzien van een hoogwaardige schakelband. De wasinstallatie bestaat uit 2 secties met daarnaast een aparte wortelwas- en aparte na-was installatie. Middels een optioneel waterbezink-systeem is het waterverbruik te minimaliseren tot slechts 250 l/uur.

De transportbanden in de verwerkingslijn zijn voorzien van speciale gebolleerde rollen voorzien van rubber gripprofiel voor extra tractie. De open profielen zorgen i.s.m. zij-afdichtingen voor een optimale werking en een lange levensduur. Wij willen graag met u meedenken over de inrichting van uw verwerkingsruimte. Of het nu gaat om een bestaand pand of om nieuwbouw.

Het concept van onze machines is gebaseerd op vele jaren (praktijk)ervaring en wordt constant aangepast aan de hand van veranderingen in de markt. Naast het streven naar een grote capaciteit van uw machine staan tevens de arbeidsverlichtende omstandigheden voor uw werknemers centraal.

Meer afbeeldingen

InformatieMeer informatie aanvragen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then